Kan det här funka som ett lite annorlunda presenttips till mormor kanske? Har din äldre släkting inte sett den hyllade serien om Twin Peaks? Då är det dags att ändra på det nu, tycker jag! Boxen räddar många sysslolösa dagar; varning dock för en beroendeframkallande effekt…
Pris: 299 kr. Kan köpas på Fyndiq.se.

 

3 Responses to Dagens presenttips: Twin Peaks-box till mormor

 1. Louise says:

  Jag tror i och för sig inte att så många mormödrar kollar på Twin Peaks…eller, jag kanske har missat nåt?

  • Tipsy says:

   Nej, det är ju det som är hela anledningen! Jag tror jag ska ge den här till min mormor i julklapp i år nämligen. Tanken är lite att när man kommer upp i åldern så behöver hjärnan jobba. Dessutom sitter hon hemma mycket och tittar på en massa skräp på TV och då kan hon ju lika gärna titta på nåt bra!

 2. Louise says:

  Jo, det kan kanske stämma. Tyckte det var en lite konstig present att tipsa om bara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *