Den här julen skulle det vara kul att ge en eller två presenter till hela familjen. Då menar jag förstås inte alla mostrar och kusiner som man kanske firar jul med, utan den egna, ens allra närmsta.

De flesta föräldrar till barn som närmar sig tonåren, eller som precis kommit in i den åldern, vet vilken omställning det kan bli. För egen del blev jag allvarligt oroad för äldsta dottern när denna förändring skedde. Vad var det som gjort vår lilla omtänksamma gullunge till en självupptagen allvetare? När man insett faktum så är tonåringar ett rätt roande släkte. Det man saknar är stunder av samvaro bara för att det är kul att hitta på något tillsammans som familj. Började söka runt på nätet efter aktiviteter som skulle kunna roa hela familjen och upptäckte happy-day.se som samlat en mängd upplevelser för olika åldrar på sin sida. Fastnade allrahelst för två äventyr som jag tror kommer passa min familj extra bra, nämligen sälsafari med RIB-båt och att köra Gokart.

gokart

Sälsafarin blir en dag att minnas då vi delar ett stort djur- och naurintresse i vår familj. Att det dessutom kommer vara en fartfylld utflykt med en snabb RIB-båt ger förstås möjlighet till en massa skratt.

mario kartTidigare har vi spelat en hel del Mario Kart i vår familj och jag har alltid blivit pikad eftersom jag är helt värdelös. Problemet är att jag blir åksjuk och måste titta bort från skärmen och hamnar därför utanför banan. Tänkte att jag ska få revansch under ett besök på en riktig gokartbana. Ska helt klart ta och inhandla de här två upplevelserna till familjen och börja fundera ut några kul julklappsrim till paketen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *