Nu har jag börjat med att tänka ut vad jag ska ge bort för något i julklapp till alla nära och kära. Är fortfarande osäker på en hel del, men som tur är så är det ändå ett tag kvar innan julafton. Men självklart vill jag gärna göra klart med alla julklappar så tidigt som möjligt så att det inte blir onödigt stressigt i slutet. Tänkte i alla fall ta och dela med mig vad jag funderat på hittills.
Mamma: här har jag ännu inte riktigt bestämt mig. Som vanligt så har hon inte önskat sig något specifikt i julklapp så det här är en svår nöt att knäcka. Hittills har jag funderat på att ge henne en bok, eftersom att hon verkligen är en sådan som älskar böcker. Så en bok skulle definitivt vara uppskattat, men jag får fundera vidare ett tag.
Pappa: kommer definitivt att få ett nytt fiskespö. Han älskar att fiska och i höstas så gick hans bästa kastspö sönder, så ett nytt fiskespö känns som den perfekta presenten. Ingen tvekan om det.
Syster: Lisa har länge önskat sig en systemkamera, och nu har jag, mamma och pappa tänkt gå ihop och köpa en fin systemkamera åt henne. Tror att hon kommer uppskatta det. Hon gillar att fotografera och hålla på med sådant, men hon har bara en gammal kompaktkamera och hon vill verkligen ha något mer avancerat nu.
Längre än så har jag inte kommit… så jag har alltså mycket kvar att göra innan jag kan dra igång på riktigt med alla julklappsköp, men förhoppningsvis så kommer julklappsidéerna falla på plats en efter en inom kort. Hur går det för alla er läsare? Har ni kommit igång med att handla julklappar ännu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *